Uppdaterad profil på Värmlands Konstnärsförbund!

Bild som symboliserar ja
Nu har jag äntligen gjort något som jag skjutit på en längre tid, nämligen uppdaterat min profil med texter och bilder på Värmlands Konstnärsförbund.
Det är bra att ha en uppdaterad sida där för bland annat konstbesökare och gallerister är in där och tittar efter konstnärer.
Om ni vill se profilen så kan ni besöka följande länk:
Konstnär Hans Olsson på Värmlands Konstnärsförbund.

Klicka på ”mina gallerier” och sedan ”mina” konstverk” för att se tavlorna och konstverken som jag laddade upp.

 

Nya konstverk

Nya tavlor kommer till veckan.Nu är konstrundan avslutad för i år och jag har tagit många nya bilder, dels av min ateljé med utställningslokal men även av nya tavlor. Bildredigeringen tar ett tag innan den är slutförd, ska välja ut bilder och så ska de ska anpassas för webben i storlek. Under kommande vecka planerar jag att det hela ska vara avklarat och de nya tavlorna uppladdade här på konstutställning. Ateljébilderna kommer i huvudsak att läggas till på min andra sida hansolsson.com men om det har jag bloggat om där så läs gärna mitt inlägg i den bloggen. Kommer ta ett tag innan jag får trafik till den här sidan men jag ska försöka uppdatera båda bloggarna jag har så ni som besöker sidorna har något nytt att ta del av om ni återkommer.

 

Konstrunda

Just nu så målar jag nya konstverk och ställer i ordning ateljén för kommande konstrunda. Kommer lägga upp nya konstverk här den avslutats. Om ni har vägarna förbi under påskhelgen så är ni varmt välkomna till min Ateljé Rönningen.

 

Övre Frykens Konstrunda 2014

Konstrunda Hans Olsson

Konstnär Hans Olsson
Övre Frykens Konsrunda 2014

Snart är det dags för årets konstrunda där jag finns representerad och ställer ut i min ateljé
Övre Frykens Konstrunda blir allt mer populär för varje år som går och min utställning hoppas jag blir välbesökt.

Information:
18-20 April
12.00-18.00
Utställning i min ateljé

VÄLKOMNA